Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
VÁNOČNÍ PRÁZDNINY
Milí zákazníci,
od 21. prosince do 5. ledna čerpáme síly a užíváme si klidu a pohody v rodinném kruhu. Vašim objednávkám se budeme opět věnovat od pondělí 6. ledna. Byli jste skvělí a my vám přejeme krásné a pohodové svátky!
Tým V PRESU
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Rumpsteak na grilu s lehkým salátem
připravte:
Základem dobrého výsledku letního grilování je zejména kvalitní a dobře vyzrálé maso. Na tom nešetřete. Rumpsteak by měl mít ideálně 4 cm na výšku. Stejně důležitý je pak správný postup. Nejprve do steaků lehce vetřete hořčičný olej. Nemělo by ho být moc, ale měl by pokrývat celý klus masa z obou stran. Tento postup dodá steakům skvělou lehce pikantní chuť a zajistí, že se nebudou přichytávat na gril.
Maso nechte pár hodin odležet v chladu. Aspoň hodinu před grilováním ho vyndejte z ledničky a opečte zprudka 4 minuty z každé strany na grilu rozpáleném na 200°C. Pak steaky dejte ještě na 5 minut odpočinout do trouby předehřáté na 120°C. Zvenku budou hezky opečené a uvnitř šťavnaté a zbarvené lehce do růžova. Maso osolte a opepřete až úplně na závěr.
K dobrému kusu masa je potřeba lehčí salát. My jsme si udělali tento:
Veškerou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky, zakapeme ostropestrcovým olejem, mírně osolíme a opepříme (doporučuji použít mlýnek s pepřem). Pak přidáme 2 lžíce octa a trochu cukru. Všechno důkladně promícháme a pokud v tuto chvíli nemáme ještě maso hotové, dáme salát v míse čekat do lednice.
Na gril si- kvalitní a dobře vyzrálý rumpsteak vysoký 4 cm nebo jiné oblíbené maso
- olej z tmavé hořčice
- na závěr sůl a pepř
Základem dobrého výsledku letního grilování je zejména kvalitní a dobře vyzrálé maso. Na tom nešetřete. Rumpsteak by měl mít ideálně 4 cm na výšku. Stejně důležitý je pak správný postup. Nejprve do steaků lehce vetřete hořčičný olej. Nemělo by ho být moc, ale měl by pokrývat celý klus masa z obou stran. Tento postup dodá steakům skvělou lehce pikantní chuť a zajistí, že se nebudou přichytávat na gril.
Maso nechte pár hodin odležet v chladu. Aspoň hodinu před grilováním ho vyndejte z ledničky a opečte zprudka 4 minuty z každé strany na grilu rozpáleném na 200°C. Pak steaky dejte ještě na 5 minut odpočinout do trouby předehřáté na 120°C. Zvenku budou hezky opečené a uvnitř šťavnaté a zbarvené lehce do růžova. Maso osolte a opepřete až úplně na závěr.
K dobrému kusu masa je potřeba lehčí salát. My jsme si udělali tento:
- 2 menší okurky hadovky
- 0,5 kg keříčkových rajčat
- 2 listové saláty little gem (tzv. salátová srdíčka)
- 2 větší papriky
- jarní cibulka
- sůl, pepř, ostropestrcový olej, ocet, cukr
Veškerou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky, zakapeme ostropestrcovým olejem, mírně osolíme a opepříme (doporučuji použít mlýnek s pepřem). Pak přidáme 2 lžíce octa a trochu cukru. Všechno důkladně promícháme a pokud v tuto chvíli nemáme ještě maso hotové, dáme salát v míse čekat do lednice.
Čtěte
dále
dále
informace o cookies
Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies. Jejich nastavení upravíte odkazem „Chci nastavit“. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.
Nastavení
cookies
cookies
Používáme cookies
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu. Používáním tohoto webu s tímto používáním souhlasíte.
trvale zapnuto
Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro fungování webových stránek, není tedy možné je zakázat. Obvykle se nastavují v reakci na akci, kterou na webu sami provedete, jako je nastavení zabezpečení, přihlášení a vyplňování formulářů. Svůj prohlížeč můžete nastavit tak, aby blokoval soubory cookie nebo o nich zasílal upozornění. Mějte na paměti, že některé stránky nebudou bez těchto souborů fungovat. Tyto soubory cookie neukládají žádné informace, které lze přiřadit konkrétní osobě. Tyto soubory cookie můžeme nastavit my nebo poskytovatelé třetích stran, jejichž služby na webu využíváme.
Tyto soubory cookie se používají ke zlepšení fungování webových stránek. Umožňují nám rozpoznat a sledovat počet návštěvníků a sledovat, jak návštěvníci web používají. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým webové stránky fungují, například tím, že uživatelům umožňují snadno najít to, co hledají. Tyto soubory cookie neshromažďují informace, které by vás mohly identifikovat. Pomocí těchto nástrojů analyzujeme a pravidelně zlepšujeme funkčnost našich webových stránek. Získané statistiky můžeme využít ke zlepšení uživatelského komfortu a k tomu, aby byla návštěva Webu pro vás jako uživatele zajímavější.
Používají se ke sledování preferencí webu uživatele za účelem cílení reklamy, tj. zobrazování marketingových a reklamních sdělení (i na stránkách třetích stran), které mohou návštěvníka webu zajímat, v souladu s těmito preferencemi. Marketingové cookies využívají nástroje externích společností. Tyto marketingové soubory cookie budou použity pouze s vaším souhlasem.
Souhlasím: